Flygbilder över Järvsand - Havsnäs - Nyhamn - Västvik - Sörvik - Alanäs -  1968-69

Klicka på bilden nedan för att komma till respektive bysida, eller gå via menyn ovan..

Flygbilder tagna 1968-69.

Havsnäs 70 bilder
Havsnäs 71 bilder


Järvsand 14 bilder
Järvsand 14 bilder
Alanäset 30 bilder
Alanäset 30 bilder


Nyhamn Västvik Sörvik 12 bilder
Nyhamn Västvik Sörvik 11 bilder
Flygbilder tagna 1968-69.
Källa Arkiv Digital som skannat in de provkopior som visades vid försäljningen av bilderna.
Arkiv Digital äger rättigheterna. Vill du beställa högupplösta bilder?
Om du har hittat en bild som du skulle vilja äga i hög kvalitet så finns det möjlighet till det. Du kanske vill göra en egen tavla eller använda den i en bok.
Du har möjlighet att köpa högupplösta digitala kopior av ArkivDigitals flygfotografier. Kopian görs direkt från originalnegativet och i så god kvalitet att den kan användas till i princip vad som helst: publiceras på webben, tryckas i en bok eller vara underlag till en inramad tavla att hängas på väggen.
Priset är 1 495 kronor inklusive moms.
Du får en digital bild i hög upplösning (längd och bredd åtminstone 5000 pixlar, ofta mer) i tre olika filformat: raw (helt obearbetad), tif (lämplig för tryckning) och jpg (lämplig för skärmvisning) samt alla de uppgifter som ArkivDigital har om bilden (det kan vara datum när den togs och flygplanstyp som användes vid fotograferingen).
När ArkivDigital gör den digitala bilden, digitaliseras också alla andra negativ i samma serie, vanligtvis 48 stycken, vilka vanligtvis föreställer hus i omgivningarna. Dessa bilder publiceras sedan i ArkivDigitals webbtjänst och blir tillgängliga för dig och alla andra. Kvaliteten på dessa bilder, gjorda direkt från originalnegativen, är betydligt bättre än de råkopior som nu finns i tjänsten.

Vill du beställa bilder, kontakta kundtjänst: kundtjanst@arkivdigital.se